ASIANTUNTIJA­PALVELUT

TARPEENNE MUKAan

Erillisinä asiantuntijapalveluina meiltä on saatavana tarpeisiinne räätälöityjä energiamanageeraus- ja optimointipalveluja, talotekniikan toiminnantarkastuksia, lämmitystapavertailuja, energiatodistusten laadintaa ja tilaajan edunvalvontaa erilaisissa hanketoteutuksissa.

Asiantuntijamme ovat käytössänne myös muissa kiinteistöteknisissä selvityksissä sekä ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Palvelemme teitä tarpeisiinne räätälöidyin kokonaisuuksin.

Energiatodistusten

laadinta ja päivitykset

Energiatodistuksen päivityksen yhteydessä kauttamme saatavissa tarkempaa tietoa eri energiatehokkuus­toimenpiteiden E-lukuvaikutuksista ja suositeltavista toimenpiteistä rakennuksen energialuokan nostamiseen.

Energia­manageerauksella

kohti hiilineutraaliutta

Energiamanageerauspalvelussa analysoimme kiinteistökannan energian kulutustiedot, tunnistamme potentiaalisimmat kehittämiskohteet ja selvitämme optimaalisimmat toimet energiatehokkuuden parantamiseen sekä ilmastonpäästöjen vähentämiseen.

Talotekniikan toiminnantarkastus

ongelmien ratkaisemiseksi

Talotekniikan toiminnantarkastuksissa selvitämme automaatiojärjestelmän kautta kiinteistösi laitteiden toiminnan ja käymme läpi asetusarvot. Raportilla esitämme konkreettiset toiminnan tehostamismahdollisuudet ja olosuhteita korjaavat toimet.

Lämmitystapa­vertailusta

lämmönlähteen muutokseen

Lämmitystapavertailussa tarkastelemme kiinteistöösi soveltuvien lämmönlähteen muutosten toteuttamismahdollisuudet sekä esitämme toimenpiteiden investointikustannukset elinkaarikustannusvaikutuksineen.

Tilaajan edunvalvontaa

laaja-alaisesti

Kauttamme on saatavissa konsultaatiopalveluna hankkeidenne edunvalvontaa ja tukea erilaisiin hanketoteutuksiin laaja-alaisesti.

Henkilö­kohtaista palvelua

Ole rohkeasti yhteydessä ja tiedustele tarkemmin asiantuntijapalveluistamme. 

Aloitetaan yhteistyö