RAKENNUTTAMINEN

PALVELU

Rakennutamme laaja-alaisesti kiinteistöjen taloteknisiä muutos- ja peruskorjaustöitä. Taloteknisen osaamisen ja palvelualttiuden lisäksi vahvuutemme on asiakas- ja käyttäjätarpeiden ymmärtäminen muutostöiden yhteydessä.

Määritämme kanssanne yhdessä halutun päämäärän. Pääsemme hyviin lopputuloksiin asiantuntevalla ja ketterällä projektiorganisaatiolla.

Tekniikan tuntemus

Meillä on laaja kokemus kiinteistöjen ilmanvaihdon, lämmityksen, automaation ja sähköjärjestelmien uusimisen sekä korjaamisen rakennuttamisesta. 

Vuoropuhelu ja tiedottaminen toimintamme keskiössä

Muutostöiden häiriöiden ennakoiminen, haitta-ajan minimointi ja oikea-aikainen tiedottaminen ovat erittäin tärkeää rakennuttamisessa. Huomioimme tilan käyttäjät suorittamisajankohdan ja tavan valinnassa. Avoin ja aktiivinen vuoropuhelu hankkeen kaikkien osapuolten kanssa on olennainen osa onnistunutta projektia.

Meillä on laaja kokemus kiinteistöjen ilmanvaihdon, lämmityksen, automaation ja sähköjärjestelmien uusimisen sekä korjaamisen rakennuttamisesta.

Miksi valita meidät?

Ymmärrämme hyvin käytössä olevien kiinteistöjen haasteet. Organisoimme kaikkien kiinteistön osapuolten kanssa projektin loppuun asti. Palvelulla haluamme auttaa teitä.

 

Asiantuntemus ja kokemus muutoshankkeista

Aktiivinen kantaaottava projektinjohto ja suunnittelun ohjaus

Kustannustehokkaiden ratkaisujen löytäminen

Ketterä projektiorganisaatio

Viranomaisasioiden hoito ja laadunvarmistus

LISÄTIEDOT PALVELUSTA

Autamme teitä talotekniikan rakennuttamistarpeissa.

Aloitetaan yhteistyö