Kumppanisi kohti energiatehokkuutta

Julkaistu: 5.9.2023

Energiatehokkuusala on saanut uuden, mutta sielultaan kokeneen toimijan: Buildwise Group Oy:n.

Perustimme Buildwisen kehittämään kiinteistöjen energiatehokkuutta yrityksemme arvoja luotettavuus, puolueettomuus ja huippuosaaminen noudattaen. Arvomme luovat hyvät edellytykset tuottaa laadukasta palvelua. Haluamme aidosti olla energiatehokkuusalan luotettavin toimija ja halutuin yhteistyökumppani.

Rakennusalan yleisestä taantumasta huolimatta yrityksemme palveluilla on selkeä ja vankka paikka markkinoilla. Kiinteistöjen energiatehokkuudella voidaan parantaa merkittävästi kilpailukykyä ja vähentää kasvihuonekaasuja valtakunnallisella mittakaavalla. Suomen kasvihuonekaasupäästöistä valtaosa syntyy energian kulutuksesta, jossa kiinteistöjen energiankäyttö on merkittävä osa. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisella on saavutettavissa merkittäviä taloudellisiahyötyjä kiinteistön omistajalle. Haluamme auttaa kiinteistönomistajia löytämään kiinteistöistään parhaat energiatehokkuusinvestoinnit, puolueettomasti ja luotettavasti kiinteistö kerrallaan.

Valtavat kehitysmahdollisuudet ja yhteistyön merkitys

Kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuissa on vielä kehittämistä erityisesti tuotteissa sekä ohjelmointi- ja palvelukokonaisuuksissa. Me Buildwisellä olemme sitoutuneet huippuosaamisemme ylläpitämiseen ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Kehitämme toimintaamme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme lupaamallamme korkealla laadulla.

Alaa ja käytäntöjä ei kukaan muuta yksin. Odotamme innolla yhteistyötä uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, joiden kumppanina voimme vähitellen muokata alan käytäntöjä sujuvampaan suuntaan. Me olemme valmiita muutokseen ja avoimin mielin kuulemme myös teidän ajatuksianne, miten tai mihin suuntaan energiatehokkuusalaa olisi hyvä kehittää. Meihin saa olla rohkeasti yhteydessä.

Ensimmäinen ja tärkein konkreettinen tehtävämme on nyt lunastaa asiakkaidemme luottamus ja osoittaa, että todella toimimme palvelulupauksiemme ja arvojemme mukaisesti.

Oikein hyvää ja energiantäyteistä syksyä kaikille!

Kirjoittaja:

Toni Sulonen
toimitusjohtaja
Buildwise Group Oy

Energiatehokkuusala tarvitsee lisää läpinäkyvyyttä ja avointa keskustelua asiakkaan ymmärtämällä kielellä. Tehdään hyvästä vielä parempi, yhdessä kohti energiatehokkaampaa huomista.

Aloitetaan yhteistyö